veso ry

VESO eli Vaasan eteläsuomalainen osakunta on poikkitieteellinen rekisteröity opiskelijajärjestö, joka on perustettu vuonna 1996. Järjestämme erilaisia tapahtumia sekä muuta vaasalaisille opiskelijoille suunnattua toimintaa. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki Vaasassa opiskelevat korkeakouluopiskelijat. Tällä hetkellä jäsenmäärämme on noin 750.

Hae veson hallitukseen!

Haluatko päästä mukaan luomaan Vaasan suurimman osakunnan meininkiä ja jakamaan #isobileen sanomaa eteenpäin? Hae nyt VESO ry:n vuoden 2023 hallituksen jäseneksi tai toimihenkilöksi!

VESOn hallituksessa pääset osaksi matalan kynnyksen osakuntatoimintaa ja huippua porukkaa, joten luvassa on sataprosenttisen varmasti huikea vuosi. Hallitukseen tai toimihenkilöksi voi hakea kuka tahansa VESOn jäsen. Haku on auki 2.12. saakka, ja uusi hallitus valitaan vuosikokouksessa 5.12. kello 17 alkaen Vaasan yliopiston Wolff-auditoriossa. 

Mikäli kiinnostuit, ilmoita kiinnostuksestasi hallituskaudelle 2023 tästä lomakkeesta: https://forms.gle/q6ZHU9srUHeYKJeo6.

Lisätietoa hallitushausta ja vuosikokouksesta löydät Vuosikokous 2022 -sivulta.

Kevään JÄSENILLAT & TAPAHTUMAT
Yhteystiedot

VESO ry, Vaasan eteläsuomalainen osakunta

hallitus@vesory.fi

Yliopistonranta 5, 65200, Vaasa

Y-tunnus: 3048952-1

Some

Instagram: @vesory

Kide.App: Veso Ry

Kansikuvan valokuvaaja: Leo Jussila