veso ry

VESO eli Vaasan eteläsuomalainen osakunta on poikkitieteellinen rekisteröity opiskelijajärjestö, joka on perustettu vuonna 1996. Järjestämme erilaisia tapahtumia sekä muuta vaasalaisille opiskelijoille suunnattua toimintaa. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki Vaasassa opiskelevat korkeakouluopiskelijat. Tällä hetkellä jäsenmäärämme on noin 750.

Aktivoi jäsenyytesi kide.appissa

VESOn jäsenrekisteri on nyt Kide.Appissa! Jatkossa muun muassa jäsenhintaisten lippujen ostaminen käy kätevästi Kide.Appin kautta, sillä sovellus tunnistaa aktivoidun jäsenyyden automaattisesti. Voit myös käydä muokkaamassa ja päivittämässä jäsentietojasi itse Kide.Appin kautta. Kide.Appin voi ladata Google Play ja Apple Store -sovelluskaupoista, mutta sitä voi käyttää myös selaimessa.

Mikäli olet jo VESOn jäsen, käythän aktivoimassa jäsenyytesi Kide.Apissa. Pääset aktivoimaan jäsenyytesi Kide.Appin jäsenyyksien aktivointi -sivulta. Jos et ole vielä jäsen, mutta haluaisit liittyä, pääset ostamaan jäsenyyden suoraan Kide.Appista VESO ry:n sivulta.

Kevään JÄSENILLAT & TAPAHTUMAT

  • Helmikuun jäsenilta: 15.2.

  • Maaliskuun jäsenilta: 15.3.

  • Huhtikuun jäsenilta: 12.4.


  • 18.2 VESO tapahtuma

Yhteystiedot

VESO ry, Vaasan eteläsuomalainen osakunta

hallitus@vesory.fi

Yliopistonranta 5, 65200, Vaasa

Y-tunnus: 3048952-1

Some

Instagram: @vesory

Facebook: Veso ry

Kansikuvan valokuvaaja: Leo Jussila