Tervetuloa Veso Mediaan!

Veso Media on osakuntamme oma blogi, jossa niin jäsenistömme kuin hallituksemme päivittelee omia tuntemuksiaan, kokemuksiaan ja fiiliksiään vesolaisuudesta, tapahtumistamme sekä yleisesti eteläsuomalaisuudesta. Tämän lisäksi Veso Media on tiedotusväylä jäsenistöllemme, jonne päivitämme uutta informaatiota esimerkiksi muutoksista, tapahtumista, jäseneduista ja muista jäseniämme koskevista aiheista.

Veso Media päivittyy aktiivisesti vuoden mittaan ja pyrimme tarjoamaan lukijoillemme kiinnostavaa ja ajankohtaista luettavaa. Blogi on myös hyvä kurkistusaukko siihen, millaista osakuntatoiminta käytännössä ja konkreettisesti on. Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi jäsenistöllemme ja Veso Median avulla voimme näyttää, mistä toimintamme koostuu läpi vuoden.


lähde mukaan

Oletko sukkela suustasi tai vikkelä sanoistasi? Haluaisitko kokeilla, miltä luova kirjoittaminen tai vaikka vlogaaminen tuntuu? Etsimme blogiimme aktiivisesti uusia kiinnostuneita ja avarakatseisia vesolaisia, jotka haluavat jakaa omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja mietteitään liittyen tapahtumiimme, jäsentoimintaamme sekä tietenkin eteläsuomalaisuuteen! Kirjoittaminen sopii kenelle tahansa vesolaiselle tai vaikka vain vesonmieliselle opiskelijalle. Kirjoittamiseen ei tarvitse sitoutua pitkäjaksoisesti, vaan voit halutessasi tulla kirjoittamaan vain yhden postauksen, se sopii mainiosti. Jos siis haluat päästä kirjoittamaan blogiimme, otathan meihin yhteyttä joko somen tai sähköpostin kautta: vesomedia@vesory.fi.


Lue menneitä julkaisuja

2021
2020