Veso on jäsenlähtöinen ja jäsentensä näköinen järjestö. Edustamme yhteisöä, joka haluaa pitää hauskaa, tutustua uusiin opiskelijoihin poikkitieteellisesti sekä järjestää toinen toistaan huikeimpia tapahtumia. Meille eteläsuomalaisuus näyttäytyy yhteisöllisyytenä, joka toivottaa jokaisen vaasalaisen opiskelijan mukaan toimintaamme alasta tai kotipaikkakunnasta riippumatta.

Vesolla on pitkät perinteet aina vuoteen 1996, jolloin yhdistys on perustettu. Olemme kokeneet yhdessä niin osakuntien nousukauden, kulta-ajan kuin kuihtumisen ja osakuntakulttuurin elpymisen. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa ja ylläpitää osakuntien asemaa ja kulttuuria sekä tarjota opiskelijoille vaihtoehto perinteisten ainejärjestöjen rinnalla.

Järjestömme jäsenenä hyödyt edullisemmista tapahtumalipuista, tarjouksista sekä huikeista jäseneduistamme. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan Veson toimintaan ja tapahtumatarjontaan sekä asettumaan ehdolle hallitukseen ja äänestämään vuosikokouksissa. Me pidämme huolta viihtyvyydestäsi ja kuuntelemme, mitä juuri sinulla on sanottavana. Veson jäsenedut löydät Jäsenedut-sivulta

Kansikuvan valokuvaaja: Siiri Lehtinen