LIITY JÄSENEKSI

Osakuntatoimintaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vaasalaiset korkeakouluopiskelijat, joita kiinnostaa järjestötoiminta matalalla kynnyksellä ja hauskanpidolla! Tapahtumat ovat usein avoinna kaikille, mutta jäsenet hyötyvät muun muassa edullisimmista lippuhinnoista, etuosto-oikeudesta sekä jäseneduista. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan Veson toimintaan, asettumaan ehdolle hallitukseen sekä äänestämään vuosikokouksissa.

Jäseneksi pääset liittymään suoraan Kide.Appissa VESO ry:n sivulla. Jäsenyys maksaa 14 euroa ja se on voimassa koko opiskeluajan. Jäsenyys sisältää jäsentarran sekä VESOn haalarimerkin. Haalarimerkin ja tarran saat seuraavasta jäsenillasta tai merkkien jakotilaisuudesta. Jaamme jäsentarroja ja haalarimerkkejä mm. lipunmyyntien ja tapahtumien yhteydessä. Tarvittaessa hakemisesta voit sopia myös sähköpostitse hallitus@vesory.fi.

Jos olet jo jäsen, muista käydä aktivoimassa jäsenyytesi Kide.Appissa. Pääset aktivoimaan jäsenyytesi Kide.Appin jäsenyyksien aktivointi -sivulta.


Muistathan myös liittyä VESOn sähköpostilistalle! Lähetämme jäsentiedotteita ja palautekyselyitä muutaman kerran vuodessa.